Visst är det jobbigt…

…när ens fettvalkar orsakar vita fält i solbrännan..?

Kompletteringssolning med utsträckt buk- enda lösningen..? 😀

Fast den här typen av bekymmer hör väl ändå till Livets mindre, så ursäkta om jag slösat dyrbar tid på att ta din uppmärksamhet i anspråk för att bara gnälla över kosmetiska petitesser! Jag ska skärpa mig, lovar!

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Bloggning, Egoorienterat, Förändring, Foto, Livet, Magbesvär, Mobilbilder, Sommar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Visst är det jobbigt…

 1. Sam Zodiac skriver:

  Nåja, då är du i alla fall inte helt obekant med företeelsen! 🙂

 2. Sam Zodiac skriver:

  Naturligtvis av den enkla anledningen att jag besökt dessa sidor och försökt bilda mig en uppfattning om deras kvalitet! Jag är inte sådär rasande intresserad av porr, men däremot attraheras jag av god erotik. Man kan väl säga att distinktionen dem emellan består i att porren är mycket utförlig och rakt på sak, ofta framställd för att generera vinst, medan de erotiska konstarterna lämnar mera till betraktarens fantasi och kittlar denna, s a s.
  Jag har alltid varit intresserad av sex, eftersom min Merkurius ligger i 8:e huset (Skorpionens) och Skorpan är det tecken som står för sex, död och pånyttfödelse.
  Sexschack
  Här ovan ett exempel på ”svartvit” fotoerotik, hämtat från Klösans blogg Erotsimus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s