¡Y ahora- Estocolmo!

Här är så varmt så man tror sig vara i Spanien, eller något i den vägen, hehe..
Men snart hoppas jag vara på väg till den här manifestationen:

"..kanske den största cannabisaktiviteten någonsin i svensk historia!"

Ovanstående tips kommer från Cansvea, en av alla de bloggare som gör sitt bästa för att få folk i gemen att begripa att cannabis inte är någon livsfarlig drog, utan snarare en otroligt mångsidig, nyttig och i många sammanhang användbar planta. Plantan ifråga kommer sannolikt rent av att rädda mänskligheten från effekterna av det missbruk och utnyttjande planeten utsatts för under denna kapitalistiska rovgiriga era, som dessbättre ser ut att gå mot sitt slut!
Inte en dag för tidigt, tycker jag, som istället välkomnar”the dawn of the Age of Aquarius”

Alexander Bard, känd från Army of Lovers och BWO (Bodies Without Organs) kommer som representant för nätverket Liberati, Ted Goldberg, sociologiprofessor från Stockholms Universitet talar också, liksom Joakim Hedström från kol14-bloggen, bloggaren och centerpartisten Johan Hedin samt bloggande ”libertarian feministen” Louise Persson.

Dessutom bjuds på diverse musikunderhållning. Över 1000 personer lär ha anmält sitt intresse på Faceboksgruppen, så det här kan bli riktigt kul…!!

Länkar:

http://www.cannabis.se/

http://www.flashback.se/artikel/447/stockholm-smokefest-2010

http://gothbarbie.se/2010/07/lat-aldre-roka-marijuana/

http://smokefest.se/

Om du inte hittar i stan:

http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=r%e5lambshovsparken+stockholm

Smokefest börjar alltså

Lördagen den 10:e Juli 2010

kl. 16:20 i Rålambshovsparken

C U THERE!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2010-tal, Avkriminalisering, Bloggosfären, Cannabis, Centerpartiet, Droger, Facebook, Feminism, Forskning, Hasch, Informationsåldern, Internet, Kommunikation, Kultur, Kunskap, Legalisering, Livet, Manifestationer, Marijuana, Medicin, Narkotikapolitik, Narkotikastämplat, Nöjen, Nutidshistoria, Politik, Reklam, Retorik, Revolutionerande, Sommar, Stockholm, Sverige, Tips, Underhållning, Utbildning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till ¡Y ahora- Estocolmo!

  1. Znogge skriver:

    Som gjort för dig 😉

  2. Amlor skriver:

    Jag hade gärna deltagit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s