Kolla Calleman..!

Om du inte stör dig för mycket på Carl-Johan Callemans svengelska, så kanske du gör klokt i att spana in den här rullen och lägga en del datum på minnet! Han har nämligen varit mycket exakt i sina förutsägelser om världsskeendet tidigare. I synnerhet kan du koncentrera dig på att på något sätt försöka placera om dina ev ekonomiska tillgångar innan det blir för sent, eftersom vi mycket snart, enligt Callemans uttolkning av Mayakalendern,  går in i en synnerligen turbulent period och ”papperspengar” kommer att bli i stort sett värdelösa!
Eftersom jag inte har den typen av bekymmer, ser jag med viss förtjusning hur vårt sjuka samhällsbygge kollapsar! 😀

Några av C J Callemans spådomar:

1/ En global ekonomisk depression börjar 19 november 2007

2/ Världsdominansen från västra halvklotet (framför allt från UK och USA) upphör

3/ Abstrakta värden försvinner (Jag förmodar att han här åsyftar den finansiella ”bubblan” 🙂 )

Calleman-länkar:

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2011, 2012, Carl-Johan Calleman, Egoorienterat, Förändring, Förutsägelser, Forskning, Historia, Informationsåldern, Insiktsfullt, Internet, Kunskap, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Mayakalendern, Mindblowing, New Age, Nutidshistoria, Nyandlighet, Pengar, Profetior, Revolutionerande, Storbritannien, Tänkvärt, Tidsepoker, Tips, Universum, USA, Världen, Video, WebbMedia, YouTube och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kolla Calleman..!

  1. Pingback: Börsraset fortsätter… « Sam Zodiac's Blog II

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s