Den profetiske bläckfisken

Paul förutspår tysk seger i åttondelsfinalen på söndag

Ni som följer min blogg har väl inte kunnat undgå att notera att jag inte precis är någon sportfåne..? 🙂 Jag har hittills inte bloggat så mycket som ett ord om det pågående fotbolls-VM i Sydafrika, t ex. Men när sportnyheterna tangerar ockultism och profetior, hamnar saken i ett annorlunda läge.
Den klärvoajante bläckfisken Paul, har hittills korrekt förutspått alla tyska matcher i VM. Återstår att se om hans senaste spådom också slår in nu på söndag!
England, vars spelare måhända blir en aning psykade av denne synske octopus, som faktiskt föddes i Storbritannien, men numera bor i Tyskland, kan dock finna viss tröst i det faktum att Paul under EM 2008 hade rätt endast i 80% av sina spådomar. Vi får väl se. I AB, som jag länkar till, har man en enkät för att ta reda på vad folk tror om tillförlitligheten hos Pauls spådomar.
I skrivande stund ser det ut så här:

Ja, Tyskland vinner (76.2 %) Alternativ ALT1
Nej, England segrar (23.8 %) Alternativ ALT2

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2010-tal, Aftonbladet, Allmänbildning, Bläckfiskar, Egoorienterat, Förutsägelser, Förvånande, Fotboll, Humor, Kuriosa, Livet, Mindblowing, Ockultism, Paranormalt, Profetior, Sport, Storbritannien, Tips, Tyskland, Underhållning och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Den profetiske bläckfisken

  1. Pingback: Bläckfisken Paul hade rätt, men… « Sam Zodiac's Blog II

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s