Stones 1:a på Englandslistan- igen!

Rolling Stones Mick Jagger Cannabis Exile On Main Street Plundered My Soul

Åter Englandsettor! Men låtarna är från 1972!

Ännu en gång ståtar Rolling Stones överst på den Engelska hitlistan. Det var 16 år sedan senast. Då låg de etta med Voodoo Lounge. Återutgivningen av dubbelalbumet Exile On Main Street från 1972 innehåller dessutom den tidigare inte utgivna låten ”Plundered My Soul”, som legat bortglömd i ett valv, tills bandet återupptäckte den i samband med återutgivningen.
Mick Jagger har dessutom lyckats med konststycket att reta upp myndigheterna på ön Isle of Man, sedan han i Larry King’s pratshow föreslog att man borde testa hur det skulle gå om alla droger legaliserades på ön, som till råga på allt har nolltolerans mot dessa. Jaggers resonemang gick ut på att man ju redan testade mobiler på Isle of Man, så därför vore det ju lämpligt att även använda den för drogtestet. ”Let’s see what happens!” tyckte 66-årige Sir Mick.

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2010-tal, Allmänbildning, CNN, Drogdebatten, Droger, Förbud, Forskning, Humor, Kultur, Kunskap, Kuriosa, Lagar, Legalisering, Livet, Mick Jagger, Musik, Musikhistoria, Narkotikapolitik, Nöjen, Nolltolerans, Nostalgi, Nutidshistoria, Nyheter, Rock, Rolling Stones, Storbritannien, Tester, Tips, TV, Underhållning, Vinyl, WebbMedia och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Stones 1:a på Englandslistan- igen!

  1. Znogge skriver:

    Still going strong!

  2. Vakare skriver:

    Och de blir bara bättre och bättre…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s