Flera personlighetstester..!

Jag blev en 7:a. Vad blir du..?

Som den minnesgode och uppmärksamme bloggbesökaren kanske vet, är jag av någon anledning väldigt förtjust i personlighetstester. Nu har min kompis Seb tipsat om en sådan som tydligen åtnjuter stor popularitet för närvarande- Enneagrammet. Naturligtvis hade han redan slutit sig till att jag måste vara en sjua, liksom min dotter Jessica.  
Seb är f ö pappa till mitt barnbarn Saga, så han känner ju både mig och Jessica ganska väl. 
Och kanske det också underlättar att han är psykoterapeut till yrket..? Då borde man ju ligga inne med en viss människokännedom, menar jag. 😀
Om du själv vill kolla vilken siffra (och karaktärsegenskaper) du får, så klicka på loggan här ovanför, eller i högra marginalen, där jag lagt in en widget från The Enneagram Institute. Testen tar ett tiotal minuter.

Lycka till!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2010-tal, Egoorienterat, Familj, Informationsåldern, Internet, Intressen, Jessica, Kunskap, Livet, Personlig utveckling, Psykologi, Släkt, Tester, Tips, Underhållning, Vänner, Vetenskap och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s