Du har väl sett den här ordleken..? :)

Det blev rätt till sist! 😉

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2010-tal, Egoorienterat, Förändring, Folkpartiet, Humor, Informationsåldern, Insiktsfullt, Internet, Kommunikation, Kristdemokraterna, Livet, Moderaterna, Nutidshistoria, Ord, Politik, Sverige, Underhållning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Du har väl sett den här ordleken..? :)

  1. pantheraleo skriver:

    haha! all-insane… fast jag tror att röd-grönt blir ännu korkigare!

  2. Sam Zodiac skriver:

    Tja, det återstår väl att se, antar jag..? Om nu inte All-insane gör ett historiskt break och vänder utvecklingen, förstås.. Men det sägs visst att det parti/block som leder opinionsmätningarna i april, också brukar avgå med valsegern.

    Förresten, Leo… Visst vore det väl dj-t bekvämt att kunna sitta hemma vid burken och rösta, istället för att behöva släpa iväg häcken till någon obskyr vallokal, eller hur..? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s