Kanske man skulle resa till Marocko…?

”Bos Bitterljuva Betraktelser”- en nostalgisk blogg..? Klicka..!

Hittade en småkul blogg, som fick mig att
fundera på Marocko som resmål- igen..!

Marocko ’82 – nu utan censur!

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 1980-tal, Afrika, Bloggning, Bloggosfären, Cannabis, Egoorienterat, Foto, Hasch, Livet, Marocko, Naturscenerier, Nutidshistoria, Resor, Turism, Ungdom, Välbefinnande och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kanske man skulle resa till Marocko…?

  1. maxflax skriver:

    Undvik resa dit i kvinnligt sällskap om du funderar på att eventuellt ”röka öppet/handla röka” av okända. Polisen mycket korrumperad får de en chans kan allt hända om man hamnar i deras ”förvar” obs båda könen riskerar att våldtas i sammanhanget där men en kvinna naturligtvis i högre grad… typ mannen hålls tillbaka med en kniv mot strupen medan kvinnan utsätts för ”gängets” övergrepp. By the way… stod i en kort kö hos kvarterets dealare i Bombay (en man före) då två polisofficerare faller in bakom mig i kön… lite nervigt då min vistelse vid denna tidpunkt i landet var illegal… men båda hade (med ett leende) samma orsak som mig att besöka ”the lokal dealer”. Tillbringade en nyårshelg i Amsterdam -83… sökte röka/ett ställe vid namn Melkweg… frågade en medresenär på spårvagnen som vänligt visade vägen… vi samtalade under resans gång… mannen var Tulltjänsteman och skrattade åt mina farhågor i situationen här… vi bryr oss inte när det gäller ”lilla röken” bara tunga droger är tabu i våra kretsar… några axplock från anno datzumal. Har lite problem med att skifta avatar smidigt… så kör fingret framöver i tid om ok för dig och dina övriga läsare… med respekt från mig – en vän i vinden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s