Vetenskapligt om 2012

Den skäggige, vitskinnade "guden" Cortez landsteg exakt på det datum som förutsagts.

Redan på 700-talet f Kr förutspåddes i Mayakalendern att ”skäggiga gudar med vitt skinn skulle komma över havet och landstiga den 5 mars 1519. Och precis på det datumet kom Hernan Cortez och hans conquistadorer till mayafolkets land!
En tillfällighet…? Lite svårt att tänka sig, eller hur…?

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2012, Allmänbildning, Astronomi, Förändring, Förutsägelser, Förvånande, Forskning, Historia, Kunskap, Kuriosa, Livet, Mayakalendern, Mytologi, New Age, Nutidshistoria, Nyandlighet, Oförklarat, Paranormalt, Profetior, Revolutionerande, Rymden, Solen, Tänkvärt, Universum, Upptäckter, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s