Gotländsk flummarjakt

Polisen har ägnat tid och resurser åt att jaga gotländska rökare...

Om du klickar på bilden, kommer du till en blogg där jag börjat medverka  som skribent.


Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2010-tal, Bloggning, Cannabis, Cannabis.se, Droger, Egoorienterat, Förbud, Förtretligheter, Förvånande, Fiaskon, Gotland, Hasch, Informationsåldern, Kommunikation, Kunskap, Lagar, Livet, Maktmissbruk, Marijuana, Medicin, Misslyckande, Narkotikapolitik, Narkotikastämplat, Nutidshistoria, Nyheter, Politik, Visby, WebbMedia och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Gotländsk flummarjakt

 1. Darren skriver:

  Another way to say it…
  ”Tolling for the searching ones, on their speechless, seeking trail
  For the lonesome-hearted lovers with too personal a tale
  An’ for each unharmful, gentle soul misplaced inside a jail
  An’ we gazed upon the chimes of freedom flashing.”

 2. Darren skriver:

  En förhörsmetod omkring sextiotalets mitt – förenklat förvisso och detta var innan polisen förstatligades är väl säkrast att tillägga, samt att det drabbade oerfarna (i polisiära sammanhang) rökare … hur länge har du rökt? … omkring ett år… hur mycket/vilken mängd använder ni hasch rökare per dag ungefär? svårt säga… kanske ett gram… härmed är du åtalat för innehav av 365 gram… var vänlig signera erkännandet så släpper vi ut dig igen! Därav konstaterandet; for each unharmful, gentle soul misplaced inside a jail.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s