Sandra-tips: Se The Union!

Bloggarkollegan Sandra Jönson har sett "en sjukt intressant dokumentär". Om du klickar på bilden, kommer du till hennes blogg.

Bloggartjejen Sandra Jönson a k a Lady From Sweden, har sett ”en sjukt intressant dokumentär”om cannabis och dess historia- The Union! 😀

Sandra bloggar enligt sin presentation om ”den glamorösa vardagen, det galna studentlivet och det ljuva kärlekslivet” Hennes läsare får följande uppmaning: ”Följ min träning, matlagning, mina fester och ta del av mitt starka modeintresse.”

Jag är inte säker, men jag har vid mina flyktiga besök i bloggosfären fått intrycket av att den här bloggen nog kan sägas vara ganska mainstream i dagens Sverige, vilket i så fall betyder att Sandra inte är ensam om att göra glädjande upptäckter av det här slaget, där hon berättar om DVD:n The Union:

”Det är en dokumentär om varför cannabis (hasch/marijuana) är förbjudet och varför vi ska göra det lagligt.” skriver den här bloggkollegan från Växjö på Blogger och listar vad hon lärst sig genom filmen The Union:

  • Det finns inga bevis på att maja dödar hjärnceller, testet utfördes på en apa som fick andas maja istället för syre och hjärncellerna som gick förlorade var på grund av syrebristen.
  • Det finns inga dödsfall orsakade av cannabis, där emot massor utav alkohol, tobak och kaffe!
  • Det finns inga misshandelsfall, trafikolyckor eller andra brott orsakade av cannabis.
  • Maja har bevisande medicinska effekter på flera sjukdomar, men då måste det kallas ”medicinsk marijuana” (se länken: http://www.medicinskmarijuana.com/medvalue.html )
  • Det är lättare att bli beroende av tobak, kaffe, socker, alkohol och mycket annat än just cannabis.

Media har gett oss en bild som kanske inte riktigt stämmer?

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s