Dagens filosofitugg: A och O…

…inom den andliga utvecklingen är att kunna urskilja vilka signaler inifrån en själv som kommer från Egot och vilka som kommer från det högre Jaget.
Som en tumregel kan nämnas:
”Alla tankar/känslor som får till följd att du känner dig separerad från dina medmänniskor, kommer från Egot, vars livsluft är konflikter. Alla tankar/känslor som förenar dig med andra, kommer från ditt högre Jag”

Klicka och se vad bloggaren Sid Musing har att säga om saken..!

Och när jag efter att ha skrivit inlägget googlade på ”ego vs higher self”, hittade jag flera intressanta sidor. Bl a den här, som innehåller en lathund i ämnet…!  😉

Klicka och spana in lathunden för att snabbt utvecklas..! 😀

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2010-tal, Anden, Ändrade medvetenhetstillstånd, Bloggning, Bloggosfären, Egoorienterat, Egot, Förändring, Filosofi, Frihet, Healing, Informationsåldern, Internet, Kärlek, Kunskap, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Lycka, Medvetande, New Age, Nuet, Nyandlighet, Perception, Personlig utveckling, Psykologi, Relationer, Revolutionerande, Själen, Tänkvärt, Tips, Universum, Vardag, Välbefinnande och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s