Ingen liten kille..!

Meet Ron Muech- Hyper Realist Sculptor..!

Ron Mueck heter konstnären bakom de här hyperrealistiska skulpturerna. Som du ser nedan, sparar han inte på krutet när det gäller att få sina skapelser att se realistiska ut..! 😀
(Hittade för övrigt Ron när jag kollade runt lite på MOI:s sidor)

Ron Mueck heter konstnären bakom den här hyperrealistiska skulpturen

Han kom väl härifrån, förstår jag..? 😀

2002 såldes skulpturen Pregnant Woman till the National Gallery
of Australia. Priset  uppgick till  $800,000.

Konstverken förses med realistiska detaljer så långt det är möjligt

Lilleputtare på vernissage..

Om det inte vore för att de gjorts i en annan skala....

...så skulle man tro att det sovande paret var verkligt, eller hur..?

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, 2010-tal, Bloggning, Bloggosfären, Egoorienterat, Förvånande, Informationsåldern, Internet, Intressen, Konst, Kultur, Kunskap, Kuriosa, Livet, Mindblowing, MOI, Nutidshistoria, Ron Mueck och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ingen liten kille..!

  1. Michaela skriver:

    Ron Mueck är fantastisk. måste bara nämna att den tredje bilden inte föreställer ett av hans konstverk, det är en detalj av Patricia Piccininiss verk ”the young family” Men hennes konstverk är fantastiska de med, om än på ett mer skrämmande sätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s