Hampaodling i plugget

Klicka på topparna här ovan för att komma till Rapports inslag!

Hemodlingen av cannabis har ökat kraftigt, Dessutom ökar kunskapen om växten och odlingsförfarandet, säger polisen. Dessutom har inställningen till bruket av marijuana förändrats och blivit mera positiv.
Marijuanaplantor har nyligen hittats i en skola på Ekerö utanför Stockholm.

”Tillverkning av droger i skolan”, som reportern säger i inslaget är väl ändå inte rätt sätt att se på saken, eftersom den enda tillverkaren i det här fallet var Naturen, om än att den hade givits förutsättningarna genom avsiktlig sådd.. 🙂

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2010-tal, Allmänbildning, Alternativmedicin, Bloggning, Botanik, Cannabis, Droger, Förändring, Förvånande, Foto, Internet, Journalistik, Kunskap, Kuriosa, Livet, Magnus, Marijuana, Media, Narkotikastämplat, Naturen, Nutidshistoria, Odling, Opinionsbildning, Rapport, Stockholm, Sverige, SVT, TV, Utbildning, Vardag, Vänner, WebbMedia och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hampaodling i plugget

 1. Darren skriver:

  Dominerar på marknaden i dagsläget av orsak… kvaliteten är genomgående högre. Priserna ”skyhigh” (marknadskrafter i girighetens namn) alla förra säsongens dåliga inköp (svag kvalite) plockas fram och säljs till upptrissade priser… den mentaliteten stinker illa… so I rest my case. Hoppas the Danes legaliserar så man i anständighetens namn kan röka en joint i full frihet – framöver i tid räknat… packad (rullad) och klar med skatten betald… street legal.

 2. Sam Zodiac skriver:

  Ja, det hade varit något, Darren..! 😀
  Ännu bättre om the Swedes skulle göra likaledes, för oss som inte bor i danskarnas omedelbara närhet, menar jag. 😉

 3. Darren skriver:

  Hoppas det bästa i sammanhanget här för oss alla Sam – legalisering. Annars föreligger inte en ringa risk att det blir som här i trakten all over this land – kollade priser förra veckan ett litet axplock som exempel: Ren amfetamin 60 kr/g vid köp hekto (verkar finnas obegränsad tillgång) hasch samma mängd,(standard kvalitet – klass 7 typ man tröttnar på det efter ett par dagar, fördelen är att man låter det vara och fimpar tills tiderna förändras, första pollenet dyker upp framåt slutet av Mars – samtidigt som övriga växtdelar inträder på marknaden… nyskördade från atlasbergens sydsidor)and the same price… sanslöst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s