Och var håller alla Vågar till, då..?

Ska det vara så dj-a svårt att klicka i sitt soltecken...?

Inga Vågar som vågar visa att de läser min blogg..?

Inga Vågar som läser min blogg..? I don’t believe that shit..!

Det här är ju löjligt..! Enligt min besöksräknare, ska jag ha flera hundra unika besökare på bloggen varje dygn, men lik förbaskat är den allmänna slöheten tydligen så pass utbredd att den stora majoriteten av er inte ens orkar klicka i vilket stjärntecken ni är födda i..! Hmm… makes me wonder..! Alla kanske inte är så pass hjälpsamma som jag själv, som har en hel del viktiga planeter/punkter i Jungfruns tecken, men nu handlar det inte om att under ”några få minuter” besvara flera tröttande frågor från reklammakare som försöker locka er till onödiga köp, utan några sekunders ”jobb”, där ni klickar in vilket tecken ni är födda i..!!  Allt i vetenskapens namn, hehe….

Så kom igen nu och lämna ditt bidrag till astrologin och bloggvärlden..!!
Tackar på förhand! 😀

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Astrologi, Bloggbesökare, Bloggning, Bloggosfären, Egoorienterat, Experiment, Forskning, Horoskop, Informationsåldern, Internet, Intressen, Kunskap, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Manifestationer, New Age, Nutidshistoria, Rymden, Statistik, Underhållning, Vågen, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Och var håller alla Vågar till, då..?

 1. Frogprincess skriver:

  Jag ramlade precis in här efter att hittat dig på någon blogglista… Och jag är Våg, så jag har kryssat i!
  Ha en bra dag!

 2. indian peter skriver:

  Ha ha ha e du sur idag, Sam? Gaska upp dig nu, jag har ju röstat! 😉 Gå in på http://www.thespoiler.co.uk/index.php/sporno, så blir humöret på topp igen.
  Vem vet kanske en ny följetong på bloggen

  • Sam Zodiac skriver:

   Hehe… Nädå, ingen större fara..! Men jag var tydligen tvungen att bistra till det hela en aning, innan det hände nå’t. Innan stod antalet röster och stampade på 24, typ, men efter min något kärva appell, rasslade det loss riktigt ordentligt, haha..
   Fan, vad du tjatar om den där sidan..! Men OK, då…. Trots att jag fick den där fina handskrivna lappen av dig, får jag väl medge att jag inte varit in dit än 😳 , så jag får väl ta och pallra mig iväg! Vem vet, som sagt…? Kanske det blir ett och annat inlägg av det hela till slut..?

 3. Ping: Ja du, IndianPeter… « Sam Zodiac’s Blog II

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s