Läget just nu…

… är att Solen så sakteliga glider in i Vattumannens tecken.
Horoskopet är från kl fem i midnatt igår.

Nu är det läge för nya vindar att blåsa..! 😀.

Solen ligger "på gär'sgår'n" mellan Stenbocken och Vattumannen. (Planeterna går "motsols")

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Allmänbildning, Anden, Astro.com, Astrologi, Bloggning, Bloggosfären, Elementen, Förändring, Horoskop, Internet, Intressen, Jordelementet, Kunskap, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, New Age, Nutidshistoria, Personlig utveckling, Rymden, Solen, Stenbocken, Symboler, Universum, Vardag, Vattumannen, Zodiaken och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Läget just nu…

 1. Máire skriver:

  Kan det gälla lite för mig med?

  Marie

  Vi undrade Berrben & jag om du hade plats för länk-utbyte?

  • Sam Zodiac skriver:

   Jodå, i allra högsta grad gäller det för dig med, Máire! Du har ju din MC på just den grad Solen går över idag. (0° Vattumannen). Visserligen går transiterande Solen exakt i kvadraturaspekt med din Merkurius (tänkandet, kommunikationen), så inre konflikter kan du möjligen få uppleva på det mentala planet, men samtidigt går transiterande Jupiter in på 0° i Fiskarna och därmed i exakt sextil till din Merkurius, så dina tankar lär bli gladare och mera optimistiska..! 🙂

   Vadå länkutbyte..? Hur hade ni tänkt er..?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s