Dagens Akiyoshi

Fick den här av Akiyoshi med mailen.. 2010 är Tigerns år enligt den asiatiska astrologin.

Snart kan jag nog titulera mig själv som Akiyoshis västerländske språk-korrektur-läsare, verkar det som..! 😀 Varje gång jag ser ett stavfel i hans engelska, påpekar jag det omgående, något som han högeligen verkar uppskatta..! Som tack för mina insatser på den fronten, fick jag idag den här aktuella illusionen. Som du kanske märker, är den på temat ”Koncentriska ringar, som förefaller vara spiraler”.

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Akiyoshi, Allmänbildning, Egoorienterat, Hjärnan, Illusioner, Kitaoka, Kuriosa, Livet, Perception, Prof. Akiyoshi, Psykologi, Synvillor, Tigrar, Underhållning, Varseblivning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens Akiyoshi

  1. Znogge skriver:

    Klart det är spiraler 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s