Ljusspiral och ET-budskap…

Ljusspiralen över norra Norge- var det en ET-hälsning...?

Ja, det är i alla fall vad Manne Lindberg och Maria Bertram som bor utanför Stockholm och driver Moder Jord-nätverket tillsammans, hävdar.
Här kommer utdrag ur deras ”Kanaliserade budskap till mänskligheten om UFO-spiralen i Norge”:

Tidigt på morgonen onsdagen den 9 december 2009 sågs ett mystiskt ljusfenomen som liknade en snurrande spiral på himlen i norra Norge. Fenomenet som varade cirka 10 minuter filmades av många, och fotograferades av ännu fler. Meteorologiska Institutet i Norge blev kontaktade av tusentals undrande norrmän, och det rapporterades och diskuterades om fenomenet i media i hela världen. De två huvudtolkningarna var att det var ett UFO-fenomen av något slag, eller att det var en misslyckad testskjutning av en rysk missil (vilket senare blev den officiella förklaringen i många nyhetsrapporteringar).
(Detta har ryssarna sedermera  dementerat… {Sams anm})
Dagarna efter ljusfenomenet blev Maria Bertram – som är andlig vägledare, medium och healer – kontaktad telepatiskt av en civilisation i kosmos som sade att de var ansvariga för ljusfenomenet på himlen….

Kanaliserat budskap från en uppstigen civilisation

Några dagar efter att Maria blev kontaktad satte vi oss ner och hon gjorde sig redo för att ta emot deras budskap, medan Manne antecknade. Maria ser inre bilder av hur de ser ut:

-De är väldigt lika människor till sitt utseende, fast längre. De är långa, ståtliga, stolta och respektingivande och utstrålar enorm värdighet, integritet, heder och kraft. De har långa hårmanar, både män och kvinnor, som en symbol för deras stora kraft. Håret räcker långt ner på ryggen och är arrangerat i olika fantasifulla håruppsättningar. De har blek hy och deras tjocka hår skiftar i flera blonda, gråa och bruna nyanser. Mannen som ska föra gruppens talan visar sig. Han är lång, kraftig och bredaxlad. Han bär en lång enkel vaniljvit kaftan som går ner till fötterna. Den har en rund ringning i halsen. Kaftanen är sydd av ett mjukt och följsamt tyg av hög kvalitet. Han bär ett rep kring midjan och tvärs över bröstet som en symbol för sitt ledarskap. Han har stora gråblå intensiva ögon med fullständig närvaro och fokus. Han har höga kindknotor, inget skägg och trots hans kraftfulla manliga drag finns det samtidigt en mjuk femininet över honom. Han utstrålar total närvaro i nuet. Han börjar tala med en djup lugn röst:

-Mitt namn är Dibarak, och jag kommer från en civilisation som kallas «De Oövervinnerliga». Vi är ett stolt krigarfolk, kända för vårt mod, styrka och andliga kraft. Krigandet har vi dock för länge sedan lagt på hyllan, och idag är vi andliga krigare i det högsta godas tjänst. Vårt huvudsakliga syfte idag som uppstigen civilisation är att hjälpa andra civilisationer på sin väg mot andlig transformation och uppstigning.

Kan Dibarak se ut någonting i den här stilen, tro...? 🙂 (Om du klickar på bilden, kommer du till en sida med animerade spiraler, som onekligen påminner om "den norska"...)

Klicka på länken här, om du vill läsa vidare….

En intressant passus ur kanaliseringen bär påtagliga likheter med
Bashars
påståenden om att Jorden befinner sig ”i karantän”…

”...-Vi sträcker ut vår hand till er från de högre dimensionerna, och vi har sänt er en hälsning in i er fysiska tredimensionella värld. En hälsning i form av ljus, färg och form. Det är för att välkomna er in i den kosmiska gemenskapen. Den kosmiska karantän som jorden befunnit sig i under mycket lång tid håller äntligen på att brytas. Ni kommer att märka av detta genom en allt större närvaro från utomjordiska civilisationer på och runt jorden. Den här processen har redan påbörjats och det kommer under det år som följer att ske en ytterligare upptrappning. Ljusprojektionen vi skapade åt er symboliserar er andliga utveckling i spiralform och att ni nu befinner er i ett kritiskt skede där ni tar ett språng upp mot nästa medvetandenivå…”

I kanaliseringen framförs också uppgiften att liksom ljusfenomenet i Norge,
skapas sädescirklarna genom projektion, inte fysisk närvaro.

Det kanaliserade budskapet slutar med en uppmaning att delta
i en meditation för att ta del av den helande kraft som
våra utomjordiska vänner kommer att transmittera till oss
mellan klockan 20 och 21 torsdagen den 7 januari…!
En av dem som bloggat om detta är för övrigt
WP-kollegan Madonnan. Och på AB har hon skrivit här.

-Energiöverföringen och den meditativa visualiseringen kommer att ske under en timmas tid, torsdag 7 januari mellan klockan 20.00 och 21.00 [svensk tid]. Ni är välkomna att delta under hela tiden eller en del av tiden, det vill säga det går bra att bara delta exempelvis en kvart. Det här kommer bli den första officiella gemensamma healingsessionen mellan två olika civilisationer under modern tid på jorden. Var vänliga och sprid detta budskap till så många som möjligt!

-Även internationellt?

Ja.

-Kan ni ge oss några instruktioner inför healingsessionen?

-Förbered er som inför en vanlig meditation eller energiöverföring. Föreställ er att ni öppnar upp er för healingen och att ni öppnar era hjärtchakran. Visualisera den nya andliga tidsåldern som en värld fylld av kärlek, fred och harmoni. Arbeta med att vara fullständigt närvarande i nuet under hela sessionen.

Fast den här typen av ljusfenomen verkar ju inte vara helt ovanliga nuförtiden, förefaller det som… 🙂http://intressant.se/intressant

Läs även andra UFO-bloggares (?) åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, 2010-tal, 2012, 2012 Forum.se, Aliens, Allmänbildning, Anden, Ändrade medvetenhetstillstånd, Bashar, Bloggning, Bloggosfären, Chakran, Crop circles, Förändring, Förutsägelser, Förvånande, Foto, Healing, Informationsåldern, Internet, Kommunikation, Kunskap, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Madonnan, Media, Mindblowing, New Age, Norge, Nuet, Nutidshistoria, Nyandlighet, Oförklarat, Perception, Profetior, Relationer, Rymden, Sädescirklar, Själen, SVT, Tidsepoker, Tips, UFO:n, Universum, Varseblivning, Video, WebbMedia, WP, YouTube och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ljusspiral och ET-budskap…

 1. photoimagine skriver:

  Ta emot budskapet från Imagine:

  Gott Nytt År, Sam Zodiac! 🙂

  • Sam Zodiac skriver:

   Det tar jag gärna emot, Imagine..! 🙂

   Och tillönskar förstås dig detsamma, gärna med en liten Bobergsk knorr på det, d v s Ett Annorlunda Gott Nytt År..! 😉

 2. Znogge skriver:

  Vi såg något väldigt märkligt här för två veckor sedan. Fortfarande vet vi inte vad det var…

  Gott Nytt år!

 3. Totalreformer skriver:

  Checka länken!
  EISCAT är antagligen kopplat till fenomenet i Norge, en Raket kan vi alla utesluta.
  Det finns mer info överallt på nätet, letar ni tillräckligt får ni förstahandsinfo.
  Tequilasunrise heter projektet.
  Plasma vortex!
  Skapat av Skandinavier!
  Av teknik ursprungligen skapat av Nicola Tesla! (1920- talet USA)
  Kapacitet på flera MEGAWATT! Med parallellkopplade antenner.
  Ingen liten leksak med andra ord.
  Skjuter upp energi genom radiovågor på antingen extremt hög eller låg frekvens. Upp genom atmosfären till jonosfären och lyfter på atmosfären. USA:s motsvarighet heter HAARP. Harpa med andra ord =). Om man använder dessa extrema antenner samtidigt som en solstorm inträffar skulle det bli massförstörelse.
  Speciellt om solstormen blir så stor som vissa befarar om några år.
  Annars kan man alltid bilda jordbävning, regn, torka, plasma, oväder.
  VARFÖR TROR NI KINA HAR FINT VÄDER PÅ OS???????
  Samma fenomen har inträffat där tidigare, en spiral. Det var 20 år sedan.

  • Sam Zodiac skriver:

   Hmm… Nåja, en teori så god som någon, antar jag..
   Videon var antagligen också informativ- om man behärskar kinesiska, vill säga..! 😀
   En engelsk subtitle hade suttit fint, hehe…
   Får väl kolla upp det där lite närmare vid tillfälle.
   Tack för tipset och den alternativa förklaringen, i alla fall, Totalreformer..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s