Dagens MOI-illusioner m m…

Visst snurrar blommorna på denna "Flower Power"-illusion...? (Klicka för en ny "vattnig" illusion!)

Hämtade den här annandagsillusionen från Mighty Optical Illusions, som är rena guldgruvan för oss som är intresserade och roade av optiska illusioner och diverse synvillor. Men där finns också annat kul, t ex den här bilden av ett gäng jyckar engagerade i gruppsex… 😀

Vem har sagt att gruppsex är förbehållet människor...? (Visst kallas väl den här ställningen "doggy style"..?) 🙂

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Bloggning, Bloggosfären, Förändring, Förvånande, Hjärnan, Illusioner, Internet, Kuriosa, MOI, Perception, Psykologi, Synvillor, Underhållning, Varseblivning, Vetenskap och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dagens MOI-illusioner m m…

  1. Znogge skriver:

    Rena snurren här jag 🙂

    Ha en fin Annandag Jul!

  2. Znogge skriver:

    JA, ska det så klart vara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s