Dagens MOI

Och vad kan tänkas finnas dolt i detta triangulära gytter då...?

Det finns en text här, men ska du se den, får du nog backa..! 😀

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Bildgåtor, Hjärnan, Illusioner, Kuriosa, Perception, Psykologi, Synvillor, Underhållning, Varseblivning, Vetenskap och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Dagens MOI

 1. Znogge skriver:

  Helt riktigt! Det krävdes ett avstånd på ett par meter!

  • Sam Zodiac skriver:

   Mmm… Fast Isabel har rätt i sin observation, så om man kisar med ögonen, har man större chans att få syn på texten utan att behöva förflytta sig fullt så långt.
   Jag noterade också att man var tvungen att gå bakåt ett par meter på stora bilden.
   När man som jag har widgeten från MOI installerad, så förstörs dessvärre överraskningseffekten totalt, eftersom texten framgår direkt på thumbnail:en. 😦

 2. Isabel skriver:

  Om man kollar suddig mot den ser man vad som står!^^

 3. photoimagine skriver:

  Önskar dig en stämningsfull och God Jul på Gotland eller wherever you are!

  Peace Brother!
  / Imagine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s