Dagens illusion…

…kommer från en av Akiyoshis polare, såvitt jag kan förstå- Jasmina Stevanov. Akiyoshi vill att man ska kontakta henne och be om tillstånd att publicera hennes verk, även om det sker i pedagogiskt syfte.

Jag har efter bästa förmåga försökt spåra upp henne (fattar inte varför det inte fanns en direktlänk till hennes e-post..?), men har dessvärre inte lyckats.. 😦

Jag chansar i alla fall och lägger ut hennes ”Roterande kjol”, så får vi se hur det går… I värsta fall blir jag väl svartlistad av professorn, i bästa fall händer ingenting, hehe…

Visst ser det ut som om "kjolens" "veck" böljar fram och tillbaka...? 😀 (Klicka gärna och förstora..!)

”Rotating Skirt”

Wedges of a skirt appear to rotate in depth.

Copyright Stevanov, J. and Sesum, Z. 2009 (November 17)
from Jasmina, Department of Psychology, Ritsumeikan University


Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Akiyoshi, Allmänbildning, Egoorienterat, Färger, Hjärnan, Illusioner, Kitaoka, Kuriosa, Perception, Prof. Akiyoshi, Psykologi, Synvillor, Underhållning, Varseblivning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens illusion…

  1. Znogge skriver:

    Absolut! Visst böljar det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s