Dagens MOI-illusion

Den här illusionen är utsedd till "Best ever.." av Mighty Optical Illusion-sajten..!

Den här illusionen är utsedd till "Best ever.." av Mighty Optical Illusion-sajten..!

Håll bara i åtanke att ögonen är målade på ett betonggolv av artisten, matematikern och kroppsmålaren Craig Tracy (som för övrigt är Jungfru och därmed fena på detaljer), så
kanske ett och annat klarnar efter en stunds betraktande..? 😀

Intressant…?

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Astrologi, Djur, Förvånande, Hjärnan, Illusioner, Internet, Jungfrun, Katter, Kroppsmålning, Kultur, Kuriosa, Leoparder, Måleri, Målning, Mindblowing, MOI, Perception, Psykologi, Synvillor, Tips, Underhållning, Vetenskap, Wikipedia och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Dagens MOI-illusion

 1. Amlor skriver:

  Helt jävla otroligt, vilken bild! Den är helt fantastisk, omöjlig att se sig mätt på. Den här bilden vill jag absolut ha på min vägg. Kan den beställas tror du?

  Lev väl!
  Kram 🙂

 2. Sam Zodiac skriver:

  Nja.. nog ska den väl föreställa ett djur. Frågan är bara vad mera än betonggolvet som bilden är komponerad av, hehe… Läs texten igen och grunna lite, så kommer du nog på det!

 3. Sam Zodiac skriver:

  Hmmm… ja, han verkar ju inte vara sådär rasande billig, förstås… Du kan ju kolla den här länken, men nog ska det väl gå att fixa på något sätt om du är så förtjust i den..! Kanske det finns reproduktioner..? 🙂
  Lev gott, du också..!
  Kram 🙂

 4. Pingback: Dagens MOI: Minns du fortfarande… « Sam Zodiac’s Blog II

 5. Errikka♥ skriver:

  Fattar inte riktigt men jag ser 2 djur iaf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s