Dagens MOI-illusion

Vad tror du händer om du flyttar pennorna...? :)

Vad tror du händer om du flyttar pennorna...? 🙂 (Klicka och se efter..! )

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Allmänbildning, Hjärnan, Illusioner, Kuriosa, Psykologi, Underhållning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dagens MOI-illusion

 1. Znogge skriver:

  Begrep nada men önskar en trevlig helg!

  • Sam Zodiac skriver:

   Aj då, det var ju inte meningen att sätta myror i huvudet på dig och mina övriga besökare..! Men om du klickar på bilden, kommer du till MightyOpticalIllusion-sajten. Och om du där scrollar ned en bit, ser su två rutor; den ena med pennorna, den andra utan. I själva verket finns det fyra fält av blå nyanser och pennorna ligger precis på gränsen.
   Ha en trevlig helg du också, Znogge..! 🙂

 2. Amlor skriver:

  Precis som jag misstänkte.
  Hahaha…bara skojar. Jag fattade inget. Vad begär du? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s