Meet Joe Rogan- snabbhistoriker…! :)

När jag gjorde research om signalsubstansen DMT, som utsöndras av den s k tallkottskörteln, eller epifysen, som den också kallas, snubblade jag över den här snubben; standup-komikern och astrologiska Lejonet (11 aug) Joe Rogan. Tänkte dela med mig, hehe…
Och ett givet material att dela med sig av, är naturligtvis den här snabba, korrekta och underhållande historiken om marijuana och DMT!    Enjoy! 😀

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Allmänbildning, Egoorienterat, Hjärnan, Illusioner, Kultur, Kuriosa, Psykologi, Underhållning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Meet Joe Rogan- snabbhistoriker…! :)

 1. Amlor skriver:

  Den tar jag i morgon. Dags för bingen känner jag. 🙂

 2. Amlor skriver:

  Vad sjuttan lovade jag? Koncentrationsförmågan är just nu obefintlig. Jag kan sitta och glo på en film och efteråt inte minnas vad den handlade om, än mindre att jag sett den. Suck!

 3. Louise skriver:

  Jag hittade just din blogg och jag är helt hänförd. Bästa bloggen någonsin!

  • Sam Zodiac skriver:

   Hehe… Och jag är naturligtvis glad och smickrad över det omdömet..! 😀
   Kul att du gillar det jag gör! Hoppas att jag kan fortsätta hålla nivån uppe, då… 😉
   Ha det gott, Louise..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s