Eksta goes Indian again….

Nu är det dags för Monis (Indiras) Indiska höstmarknad i Eksta igen.
Mellan 11.00 och 17.00 fr o m torsdagen den 1 t o m måndagen den 5 oktober har Ekstabor och andra som bor i närheten chansen att handla indiska tyger, kläder, prydnadssaker och annat smått och gott av den ambulerande försäljaren Moni-
en nya tidens gårdfarihandlare, som hon benämner sig själv. 🙂

Om du klickar på bilden, så kommer du till den wallpaper-sajt jag tog den från! :)

Om du klickar på bilden, så kommer du till den wallpaper-sajt jag tog den från! 🙂

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Allmänbildning, Arkitektur, Asien, Borneo, Egoorienterat, Eksta, Gotland, Indien, Indonesien, Intressen, Kommers, Konst, Kultur, Livet, Nöjen, Reklam, Sverige, Symboler, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Eksta goes Indian again….

 1. Znogge skriver:

  Synd man inte bor närmare för då hade jag och äldsta fröken tittat in!

 2. Sussi skriver:

  Ja, hon är efterlängtad lite varstans =) efter tjejerna har varit där och hjälpt till så brukar hela hemmet lukta Monis i några dar… det är mysigt…

 3. Amlor skriver:

  Den marknaden hade varit kul att besöka. 🙂

 4. Sam Zodiac skriver:

  Jag vet att hon under sin fastlandsturné brukar hålla till i trakterna av Järna, men kanske hon kommer närmare dig än så..? Kan ju höra med henne, om du vill..?

 5. Amlor skriver:

  Gör gärna det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s