Beyonces idoler blir allt yngre… :)

Tydligen ett poppis klipp just nu. Filmaren verkar ha svårt att hålla sig för skratt..!  😀
Läs även andra dansanta (?) bloggares åsikter om , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Barn, Dans, Egoorienterat, Gratis, Humor, Informationsåldern, Internet, Intressen, Känslor, Kommunikation, Kultur, Livet, Lycka, Media, Musik, Näpet, Nöjen, Nuet, Nutidshistoria, Perception, Pop, Psykologi, Skratt, Språk, Teknologi, Underhållning, Vardag, Välbefinnande, Video, YouTube och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Beyonces idoler blir allt yngre… :)

 1. Amlor skriver:

  Skrattar av äkta genuin glädje. Det är så fantastiskt att se vilken underbar påverkan musik har i våra liv. En helt underbar video! 🙂 🙂 🙂

 2. Amlor skriver:

  Har inte med saken att göra men en kompis till mig tittade alltid på Jeopardy under sin graviditet. Hon tänkte inte på det men 5 dagar i veckan under nio månader hann det ju bli och vet du, efter födseln sprattlade grabben alltid till när han hörde signaturmelodin. När han blev lite äldre ställde han sig och dansade så fort han hörde signaturen. Rätt fantastiskt! Brås han på far i familjen blir han garanterat en allvetare. Pappan deltog senare själv i programmet och blev stormästare!

  Grabben på videon lär bli dansare, tror du inte? 🙂

  • Sam Zodiac skriver:

   Det lär han nog bli ja, hehe…

   Häftigt att ungen kände igen Jeopardysignaturen från tiden i moderslivet..! 😀

   Ja, tyckte videon var värd att läggas ut även här. Musik, musik… som Dag Vag säger… 😉

 3. Amlor skriver:

  Hahaha…kunde inte låta bli att kika på den igen. 🙂 🙂

  • Sam Zodiac skriver:

   Hehe… Ja, den funkar bra som humör-booster, eller hur..? 😀

   (Fast när jag tänkte följa ditt exempel nu för en halvtimme sedan, visade det sig att videon var borttagen p g a upphovsrättstjafs, så jag fick spåra upp den som överklagat och länka direkt till originalet…) Nåja, nu är den tillbaka i a f..! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s