Dagens hampa…

"Gud gjorde gräset, människan spriten. Vem litar du på?" :D

"Gud gjorde gräset, människan spriten. Vem litar du på?" 😀

—handlar om en nyligen genomförd gallupundersökning i USA,
där över hälften av befolkningen numera tycks vara av den
uppfattningen att alkohol är farligare än marijuana.
Klicka på postern här ovanför, så kommer du dit!

Intressant..? Läs även andra botanikintresserade (?) bloggares åsikter om , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Alkohol, Allmänbildning, Alternativmedicin, Avslappning, Ändrade medvetenhetstillstånd, Öl, Brännvin, Cannabis, Drogdebatten, Droger, Drycker, Förändring, Förbud, Hasch, Informationsåldern, Kontrollsamhället, Kunskap, Lagar, Legalisering, Livet, Marijuana, Narkotikapolitik, Narkotikastämplat, Nolltolerans, Nutidshistoria, Ojämlikhet, Opinionsbildning, Ordspråk, Välbefinnande, Vin och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens hampa…

 1. hclarsen skriver:

  Är ni galna, man kan inte släppa fri haschen. Det blir för dyrt. Arbetslösa poliser, advokater, domstolar och fängelsepersonal kommer att kosta.
  Nån jävla ordning måste det väl vara i samhället säger
  http://www.hclarsen.com

  • Sam Zodiac skriver:

   Haha… Ingen fara, Hans Christian, det ordnar sig…
   De får gratis omskolning till hampaarbetare på nåt samhällsnyttigt biomasse-projekt eller något annat sympatiskt, allmännyttigt arbete.
   För omväxlings skull… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s