Födelsedagsbarnet- Charlie Sheen

Charlie har ett brokigt förflutet, minst sagt...:D

Charlie har ett brokigt förflutet, minst sagt... 😀 (Teckningen av Marsha Foster 1991)

Idag fyller Charlie Sheen år, 44 sådana, närmare bestämt. Vi säger förstås Grattis!

Charlies födelsehoroskop, hämtat från astro.com

Charlies födelsehoroskop, hämtat från astro.com

Trots att Charlie är Jungfru och därmed normalt borde vara en lite tillbakadragen figur som är tjänstvillig och föredrar att hålla sig lite i bakgrunden (jfr Greta Garbo!), visar kartan tecken på raka motsatsen!

Hans MC i Vattumannen tyder på att han är exhibitionistiskt lagd och har viss dragning åt det som är lite utflippat och okonventionellt.
Tvillingascendenten (hans personlighet) är dessutom mycket kommunikativ och i behov av en omväxlande och intellektuellt stimulerande tillvaro.
Hans konjunktion (tätt intill) med Solen (viktigaste planeten) och Uranus samt Pluto, understryker hans fallenhet för det vilda livet.
Pluto styr sex och uppåtdroger, som t ex kokain. Och av den varan har den gode Charlie fått sin beskärda del, efter vad jag kan förstå.
Eftersom den här konjunktionen äger rum i femte huset (Lejonets kreativa hus som bl a har att göra med skådespeleri, men också med ens romantiska liv), så är det inte speciellt förvånande att Charlie hade kopplingar till såväl cola i pulverform som lyxprostituerade.

Men saker och ting tycks ha lugnat ner sig lite kring vårt turbulenta födelsedagsbarn, eller…?
Kan det möjligen vara så att hans frihetsälskande Måne i Skytten ställer till med lite anpassningsproblem…?

Nåja, lycka till med livet, Charlie..! 😀

Intressant..?
Läs även andra firande (?) bloggares åsikter om , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Astrologi, Charlie Sheen, Droger, Film, Grafik, Gratulationer, Hollywood, IMdB, Internet, Jordelementet, Jubiléer, Jungfrun, Kalifornien, Kändisar, Kokain, Konst, Kultur, Kunskap, Lejonet, Livet, Nöjen, New Age, New York City, Nutidshistoria, Pluto, Psykologi, Sex, Skytten, Solen, Underhållning, Uranus, USA och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s