Farligt röka hasch…?? (+ andra manipulationer)… :)

Enligt en månadsgammal  artikel i  Aftonbladet, som jag just snubblade över,  skulle det vara farligt att röka cannabis, som ju innehåller den aktiva beståndsdelen THC (tetrahydrocannabinol). Detta ämne har nämligen forskare (vilka anges inte), injicerat THC i 22 unga, friska studenter. ”Hälften av testdeltagarna visade efteråt tecken på mild psykos. De blev paranoida och deras minne påverkades.” Och efteråt kunde ”forskarna” dra följande slutsats:
”…(att) cannabis inte bara är farligt för redan psykiskt sjuka”

Jag tycker nog att Badlands Hyena kommenterar denna artikel bäst så här:

Om du klickar på bilderna, kommer du till Badlands Hyena-bloggen.

Om du klickar på bilderna, kommer du till Badlands Hyena-bloggen.

På Hyenabloggen hittade jag också den här intressanta länken till Svenskan. Utvecklingen rullar på i en avsevärd fart i det stora landet i väster! Om man inte kan slå Systemet, får man väl anpassa veksamheten efter Systemet! Så tycks resonemanget gå…

Den här bilden kommer från en engelsk upplysningssida om cannabis (klicka!)...

Den här bilden kommer från en engelsk upplysningssida om cannabis (klicka!)......

...och den här från AB:s artikel. Observera bildvinkeln!

...och den här från AB:s artikel. Observera bildvinkeln och "hetsrökandet"!!

Det här med konsten att kunna manipulera människor, ja …. det är något som den här snubben- Henrik Fexeus- tycker om att ägna tiden åt:

Henke gillar att läsa tankar!

Henke gillar att läsa tankar!

Visst för det här väl tankarna till Derren Brown…? 😀

En gudabenådad manipulatör

En gudabenådad manipulatör? Klicka för smakprov!Intressant…?
Läs även andra manipulerade (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Aftonbladet, Alkohol, Alternativmedicin, Avslappning, Ändrade medvetenhetstillstånd, Badlands Hyena, Derren Brown, Drogdebatten, Droger, Hallucinogener, Hasch, Henrik Fexeus, Humor, Internet, Journalistik, Kommers, Kontrollsamhället, Marijuana, Misslyckande, Narkotikapolitik, Narkotikastämplat, Nolltolerans, Nutidshistoria, Nyheter, Opinionsbildning, Pengar, Politik, Revolutionärt, Satir, Svenska Dagbladet, Tidningar, WP och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Farligt röka hasch…?? (+ andra manipulationer)… :)

 1. Dr lol? skriver:

  Seriöst; forskarna är otroliga ..
  För det första; OK, folk kan bli lite illamående när de får in thc första gången kroppen, för immunförsvaret känner inte igen varan.. Därför kan man må lite dåligt . Men efter den andra gången så mår man inte dåligt. Man kan till och med bota cancer och mycket annat med cannabis. för att själva ämnena i cannabis hjälper folk att förbättra sig. Man kan få lite minnesförlust men det är inte allvarligt .
  ”” Exempel ””
  Vi säger att gud nu finns .. varför i helvete skulle han sätta själva plantan på jorden om det är inte han som har skapat saken då.. ? Plantan har funnits sen dag 1 . Man kan inte dö av denna drog, men folk tycker det är skamligt..
  Man kan dö av Kokain och allt möjligt annat som är människans skapelse..
  Hasch och annat som inte är dödligt har inte människan skapat. Hasch kan man inte dö av. Alkohol kan man däremot dö av!
  Varför är hash olagligt och inte alkohol..?!
  Jag kan säga att det är en sak SKAM FÖR FORSKARNA!

 2. sanna skriver:

  Mycket intressant sida. Letade runt en stund på Google och hittade denna. Bra fakta! 🙂

 3. Sam Zodiac skriver:

  Hej, sanna!
  Kul att sidan fångade ditt intresse! 🙂
  Jag gör så gott jag kan att hitta material som kan tänkas roa och engagera mina läsare, fast p g a en hel del annat har det inte blivit så mycket bloggat de senaste dagarna. Ska bli bättring, hehe..

  Fast visst stod väl på den här sidan även Dr lol? för en del intressanta fakta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s