Tredje ögat- vad är det, egentligen…?

Meditation kan aktivera epifysen-ditt tredje öga!

Meditation kan aktivera epifysen-ditt tredje öga!

Ajna- Nuets hemvist?
Ajna- Nuets hemvist?

Om du  någonsin har undrat över vad det där omtalade tredje ögat egentligen är, så får du svaret här! 🙂

Läs även andra Treögda (?) bloggares åsikter om , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Anden, Buddhism, Hinduism, Indien, Livsåskådning, Meditation, Nuet, Ockultism, Panteism, Paranormalt, Personlig utveckling, Själen, Spiritualism, Video, Yoga, YouTube och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tredje ögat- vad är det, egentligen…?

  • Sam Zodiac skriver:

   Om du tycker detta är häftigt, Josef,så kanske du skulle ta en titt på den här länken, som en kille med vilken jag liftade för några veckor sedan skickade efter det att han besökt min blogg och sett vilka mina intressesområden är…?

   http://www.youtube.com/view_play_list?p=6DCAC16A379AD841&search_query=david+willcock

   Killen, David Willcock, (som f ö av många betraktas som den reinkarnerade Edgar Cayce), talar om tallkottskörteln, epifysen eller the pineal gland (kärt barn har många namn 🙂 ), som ju sitter centralt placerad i vårt huvud och som av Descartes (Cartesius) benämndes ”själens säte”.
   Jag har länge sökt efter nya rön om detta mycket intressanta organ i människokroppen och fick mitt lystmäte här! Enjoy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s