Tolkar Tolles tugg!

…gör den pratglade grundaren av Centerpointe och Holosync-tekniken- Bill Harris.

Bill Harris ses av många som en komersiell och hal typ, men ingen kan förneka att han har talets gåva. :D

Bill Harris ses av många som en kommersiell och hal typ, men ingen kan förneka att han har talets gåva. 😀

Eckhart Tolle var litteraturdoktorand vid Cambridge på 70-talet. Nu vill han att vi människor ser bortom det intellektuella tänkandet och lever i nuet.

Eckhart Tolle doktorerade i litteratur vid Cambridge på 70-talet. Nu vill han hjälpa sina medmänniskor att se bortom det intellektuella tänkandet och istället leva i nuet.

Det är kanske inte alltid så lätt att förstå vad den nutida gurun Eckhart Tolle menar när han talar om Nuets makt…?


Nu har dock flera transformationsinriktade mästare inom NewAge-sfären fixat en kurs som gör det lättare för dig att förstå den sanna innebörden i Nuets transformerande kraft.
Du får stifta bekantskap med  följande:

  • Andra sätt att beskriva Nuets kraft:

  • Det relativa sinnet (Egot), det transcendenta sinnet (Nuet) och hur man kan leva i en värld som innehåller bägge dessa…

  • Hur  Egot kan bli din tjänare istället för din herre…

  • Källan till livets lidande…

  • Den sanna källan till inre frid...

Bill Harris, grundaren av Centerpointe och uppfinnaren av Holosync, den digitala meditationens väg, erbjuder dig en gratis kurs för att kunna uppleva Nuet

Bill Harris, grundaren av Centerpointe och uppfinnaren av Holosync, den digitala meditationens väg, erbjuder dig en gratis kurs för att kunna uppleva Nuet! Vad har du att förlora... förutom en livslögn 😀 ?

Läs även andra transformerande (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Avslappning, Ändrade medvetenhetstillstånd, Bill Harris, Byron Katie, Centerpointe, Eckhart Tolle, Egoorienterat, Egot, Experiment, Förändring, Förvånande, Filosofi, Forskning och Framsteg, Frihet, Genpo Roshie, Gratis, Hälsa, Healing, Hjärnan, Hjärnvågsfrekvenser, Holosync, Informationsåldern, Internet, Kärlek, Ken Wilber, Kommunikation, Kunskap, Kuriosa, Kurser, Litteratur, Livet, Livsåskådning, Lycka, Meditation, Mindblowing, Mindet, New Age, Nuet, Nutidshistoria, Nyandlighet, Panteism, Personlig utveckling, Psykologi, Revolutionerande, Själen, Språk, Symboler, Tankar, Teknologi, Tips, Upptäckter, USA, Utbildning, Utmaningar, Vardag, Varseblivning, Välbefinnande, Visdomsord, Zen och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s