Kokain på 9 av 10 dollarsedlar i Washington

"Cocain in my brain.."- via dollarsedlar

"Cocain in my brain.."- via dollarsedlar

Kokain – nu på en sedel nära dig

Forskare från University of Massachusetts i USA har med hjälp av en teknik som heter gaskromatografi letat efter spår av kokain på över 200 dollarsedlar. Och de hittade spår! 🙂
Värst utsatta var dollarsedlarna i den amerikanska huvudstaden Washington DC, där 95% av alla undersökta sedlar bar spår av kokain. Vore det helt fel att dra slutsaten att kokain tycks vara en favoritdrog bland USA:s politiker, hehe…?

Föga förvånande visade det sig att dollarsedlarna från Salt Lake City i mormonstaten  Utah uppvisade lägsta kokainhalten på sina dollarsedlar.

Även Dagens Industri tar upp undersökningen

Även Dagens Industri tar upp undersökningen

They’re not alone…

Även i Tyskland snortas det friskt! Också där är 9 av 10 Eurosedlar kokainbemängda, i högre eller lägre grad. AB har storyn…

Även i Tyskland snortas det cola hejvilt. 9 av 10 eurosedlar är kokainbestänkta.

Även i Tyskland snortas det cola hejvilt. 9 av 10 eurosedlar är kokainbestänkta.


Läs även andra snortande (?) bloggares åsikter om , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Aftonbladet, Allmänbildning, Beroende, Drogdebatten, Droger, Förändring, Journalistik, Kokain, Kunskap, Kuriosa, Livet, Media, Tidningar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kokain på 9 av 10 dollarsedlar i Washington

  1. mikey skriver:

    hehe så ska de vara!! kul om dom kunde kolla i sverige :D. skulle säkert vara många sedlar här hemma också ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s