Bashar- meet an alien prophet! :)

”All vår början bliver svår” heter det ju i ett gammalt talesätt och ”Alla är vi barn i början”, sägs det ju också..
Därför hoppas jag att ni har lite överseende med denne utomjordiske profet- Bashar- när han är alldeles i början av sin kommunikations-mission med oss jordvarelser. 😀

Han kanaliseras genom en kanadick vid namn Darryl Anka (hmm.. är Anka ett populärt efternamn i Kanada, tro..? 😉 ) och det är ganska uppenbart att de har vissa initiala problem att få Bashars röst att flyta naturligt, hehe…
Den första videon är en slags presentation av Bashar, där han bl a svarar på en fråga om 2012. Det tycks, enligt Bashar, vara slutet för Jordens långa karantän i den planetära omvärlden.
Nåja, jag har hållit kollen på honom via YouTube nu ett tag och det verkar som om han börjar bli riktigt varm i kläderna! Det märks på den undre videon, när han tar upp frågan om vad som sker när vi höjer vår egen frekvens, t ex.
Men frågan är om inte Bashar är mer än bara”en slags profet; han tycks vara en bra psykoanalytiker, också!
Enjoy this ET show! 😀

Flera videon med Bashar hittar du också hos Ashtar Command.

Läs även andra initierade (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, 2012, Aliens, Allmänbildning, Anden, Ashtar Command, Ändrade medvetenhetstillstånd, Egoorienterat, Förutsägelser, Förvånande, Hjärnvågsfrekvenser, Humor, Informationsåldern, Internet, Kanada, Kommunikation, Kunskap, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Mayakalendern, New Age, New York City, Nutidshistoria, Nyandlighet, Oförklarat, Panteism, Paranormalt, Personlig utveckling, Profetior, Revolutionerande, Rymden, Själen, Skratt, Tankar, Tips, UFO:n, Underhållning, USA, Utbildning, Video, YouTube och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bashar- meet an alien prophet! :)

  1. Pingback: Bashar om maja mm… « Sam Zodiac’s Blog II

  2. Pingback: Give your ego a break…! « Sam Zodiac’s Blog II

  3. Pingback: Ljusspiral och ET-budskap… « Sam Zodiac’s Blog II

  4. Darren skriver:

    Vad mig anbelangar så är vi alla ”aliens” och tillfälliga ”gäster” här på hållplatsen Jorden. Och förövrigt undrar jag vad det är för dumskallar – i mänsklig skepnad – som tror att ”man” släpar runt på kroppar vid resor across the universe… lätt ”bagage” är melodin in timeless travel.

  5. Darren skriver:

    Bright conclusion Sam… ljusets hastighet i rörelsen/sammanhanget här (är trög som en ”soluppgång” i mening – east/west when daylighting the planet) ger ett intryck av att stå stilla… walking on sunshine… or… surf on a sunbeam… i grova drag – en promenad en solig dag. Piece of cake…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s