Svansviftning och fjäsk…

…är långt ifrån några ovanligheter när det gäller gotländska myndigheters agerande gentemot framgångsrika entreprenörer och stora företagare på ön. Snarare regel än undantag. Det hör till den gotländska vardagen.
Det enda anmärkningsvärda med historien om landshövding Marianne Samuelsson, som uttalat sig om att hon anser att mäktiga personer bör få undantag från lagar och regler, är att den kommit till allmän kännedom!

I en hemlig inspelning som sändes i radio, körde landshövding Marianne Samuelsson över sina tjänstemän.

I en hemlig inspelning som sändes i radio, körde landshövding Marianne Samuelsson över sina tjänstemän.

Max H verkar vara fotoskygg. Hittar inga bilder på honom. Möjligen denna.

Max H verkar vara fotoskygg. Hittar inga bilder på honom på nätet. Möjligen denna.

Läs den hjärtknipande historien om hur unge Max fick slava på faderns mörka kontor, medan hans jämnåriga kamrater smygtittade på halvnakna badflickor på stranden. Inse att denna Livets hårda skola producerade en innovativ och skapande entreprenör, som nu skickar kravbrev till mindre väl beställda människor och därigenom själv skapar sig gott namn och rykte!

Nyare bild på Max, som skriver öppet brev till landshövdingen

En lite mera nytagen Max-bild. Hajar nu varför Vegamössan var med på förra. Här skriver han ett öppet brev till landshövdingen. Klicka och läs...

Max Hansson kallar sina relationer till landshövdingen, länsstyrelsen och dess tjänstemän för ”minst sagt frostiga”. Kanske det är därför han anser sagda tjänstemän vara  ”vänstersinnade balalajkaspelare”?


Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Dagens Nyheter, Fadäser, Fiaskon, Gotland, Informationsåldern, Internet, Jämställdhet, Journalistik, Konspirationer, Korruption, Kuriosa, Lagar, Livet, Magnus, Maktmissbruk, Manifestationer, Manipulationer, Media, Miljö, Mygel, Nyheter, Ojämlikhet, Opinionsbildning, Pengar, Politik, Radio, Svenska Dagbladet, Tidningar, Vardag, Vatten, Visby. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s