Den eviga egotrippen

Första gången jag såg det här tricket var på omslaget till en Ellos-katalog! :)

Första gången jag såg det här tricket var på omslaget till en Ellos-katalog! 🙂

Läs även andra animerade (?) bloggares åsikter om , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Animationer, Egoorienterat, Internet, Nostalgi, Underhållning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den eviga egotrippen

  1. Znogge skriver:

    Ganska kul trick tycker jag även om det är aningen ego 🙂

  2. Sam Zodiac skriver:

    Verkligen! 🙂

    Lars Åberg lär ha sagt att han fick sin första inblick i evigheten när han såg en annons där en tomte höll upp en låda med Tomtebrus, där en tomte höll upp enlåda med Tomtebrus, på vilken en tomte etc, etc… 🙂

    (Källa: Peter; Joels, Birks och Leons bonuspappa)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s