Multiinstrumental Siltetjej på TV4


Såg Theresa Andersson på 4:ans morgonteve idag.
-Av hennes lätta brytning att döma kommer hon från Gotland, tänkte jag. Och mycket riktigt visade det sig att hon ursprungligen kommer från byn Silte, som ligger några kilometer söder om Eksta, där ju jag bor.
Annars är hon sedan 20 år tillbaka bosatt i New Orleans, ditlockad av storheterna Musiken och Kärleken, enligt egen utsago.
Enkvinnoband är termen hon föredrar för att beskriva sin s k looping.
Det krävs nog viss simultanförmåga! 🙂
Läs även andra loopande (?) bloggares åsikter om , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Allmänbildning, Egoorienterat, Eksta, Gotland, Internet, Kultur, Kuriosa, Livet, Media, Musik, New Orleans, Nordamerika, Silte, Sverige, Tips, TV, Underhållning, USA, Vardag, Video, YouTube och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Multiinstrumental Siltetjej på TV4

  1. agapanthus skriver:

    Tjejerna i caféet såg henne live på Hamra krog och var helt lyriska. Syns i morgon!

  2. Sam Zodiac skriver:

    Jaha…hon uppträdde där, alltså? Kul!

    Ja, det gör vi. Sov gott, alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s