33 sekunders fel på 1500 år!

Det är så väl som Mayaindianernas astronomiska beräkningar stämmer in på himlakropparnas rörelser 1500 år efter det att de gjordes! Imponerande, eller hur…? Varken jag eller någon annan kan väl med 100%-ig säkerhet säga vad som kommer att ske den 23 december 2012, men inte tror jag precis på något katastrofiskt domedagsscenario.
Men man kan ju fråga sig, som speakerrösten gör, i den här videons slutscen;

-Kommer du att vara redo?

Och här kommer en kombination av mina två intressen 2012 och Crop Circles:

Läs även andra 2012-bloggares (?) åsikter om , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, 2012, Aliens, Allmänbildning, Anden, Arkeologi, Astronomi, Ändrade medvetenhetstillstånd, Crop circles, Egoorienterat, Förändring, Förutsägelser, Förvånande, Forskning, Geometri, Grafik, Historia, Indianer, Informationsåldern, Internet, Intressen, Kommunikation, Kunskap, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Manifestationer, Manipulationer, Matematik, Mayakalendern, Media, Mindblowing, New Age, Nyandlighet, Oförklarat, Paranormalt, Personlig utveckling, Profetior, Rymden, Sädescirklar, Själen, Statistik, Storbritannien, Symboler, Tankar, Teknologi, Teorier, Tidsepoker, UFO:n, Universum, Uppfinningar, Utbildning, Världen, Vetenskap, Video, YouTube och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s