Dagens Crop Circle 9 juli 2009

Martinsell Hill, norra Wootton Rivers, Wiltshire, UK. Rapporterades 25:e juni.

Martinsell Hill, norra Wootton Rivers, Wiltshire, UK. Rapporterades 25:e juni.

Liksom gårdagens CC tycks den här ha att göra med Solens aktivitet och dess inverkan på Jordens magnetosfär. Åtminstone om man får tro uttolkaren Luke Peacock, som dessutom nämner det franska passagerarplan som under mystiska omständigheter störtade i havet nyligen. Flera andra spekulerar om Solen, medan Diana Roth från animalspirits  www.animalspirits.com påtalar likheten med en tusenfoting och ägnar sig åt symboliska tolkningar av de senaste sädescirklarna.

Flera aktuella sädescirklar hittar du på Colin Andrews sajt: http://www.colinandrews.net/Crop-Circles-2009.html

Så här ser förresten Solen ut på en nytagen bild från SOHO, the Solar & Heliospheric Observatory:

Det tycks röra på sig ganska bra däruppe, eller hur...? :)

Det tycks röra på sig ganska bra däruppe, eller hur...? 🙂

Läs även andra mysterieintresserade (?) bloggares åsikter om , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Aliens, Allmänbildning, Crop circles, Förändring, Foto, Internet, Kommunikation, Kuriosa, Livet, New Age, Nyandlighet, Nyheter, Oförklarat, Perception, Sädescirklar, Sommar, Storbritannien, UFO:n, Varseblivning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s