Omnämnande från Akiyoshi :)

Akiyoshi Kitaoka verkar vara en schysst snubbe, tycker jag. Han tackar för hjälpen.

Akiyoshi Kitaoka verkar vara en schysst snubbe, tycker jag. Han tackar för stavningshjälpen.

Ja, det är ju inte varje dag man får credit från Akiyoshi, hehe…

Det gäller Dagens Akiyoshi från den 21 juni; den med ”metallormarna”.
Det längst ned tillkomna “Thanks to Sam” kommer sig av att jag (med min felfinnarascendent i Jungfrun) inte kan låta bli att påpeka för honom när han har gjort småmissar (eller lite större) här och där.
Senast gällde det en smärre felstavning. Han hade stavat metallic med endast ett l i ursprungsversionen, men efter ett försiktigt påpekande från min sida, så är nu stavningen ändrad till den korrekta.
Ja, det kan inte vara så lätt med all engelska, om man har japanskan som modersmål.
Tidigare har Akiyoshi nöjt sig med att tacka för hjälpen i svarsmejl, men den här gången slog han visst på stort. 😀
Lite kul är det ju ändå…!
Läs även andra felfinnande (?) bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Akiyoshi, Astrologi, Översättning, Egoorienterat, Fadäser, Förändring, Forskning, Illusioner, Internet, Japan, Jungfrun, Kitaoka, Kuriosa, Kyoto, Livet, Ord, Perception, Prof. Akiyoshi, Psykologi, Synvillor, Vardag, Varseblivning, Vetenskap, Zodiaken. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Omnämnande från Akiyoshi :)

  1. Znogge skriver:

    Grattis! snyggt jobbat 🙂

  2. Sam Zodiac skriver:

    Haha… tack! Men visst är det en petitess! Fast om jag hade en så pass välbesökt sajt som han, skulle det kännas rätt OK att bli tipsad om ev fel på den, stora som små.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s