Dagens Akiyoshi 21 juni 2009

Ormarna roterar, säger professorn. Javisst gör de det! :D

Ormarna roterar, säger professorn. Javisst gör de väl det! 😀

”Rotating metallic snakes”

Rings appear to rotate.

Copyright Akiyoshi Kitaoka 2009 (June 19)

Thanks to Jamos

Thanks to Sam

Läs även andra koncentrerat stirrande (?) bloggares åsikter om , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Akiyoshi, Allmänbildning, Egoorienterat, Färger, Forskning, Hjärnan, Illusioner, Japan, Kitaoka, Kuriosa, Kyoto, Perception, Prof. Akiyoshi, Psykologi, Synvillor, Underhållning, Varseblivning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dagens Akiyoshi 21 juni 2009

 1. Sam Zodiac skriver:

  Ja, det är ju inte varje dag man får credit från Akiyoshi, hehe…
  Det längst ned tillkomna ”Thanks to Sam” kommer sig av att jag (med min felfinnarascendent i Jungfrun) inte kan låta bli att påpeka för honom när han har gjort småmissar (eller lite större) här och där.
  Senast gällde det en smärre felstavning. Han hade stavat metallic med endast ett l i ursprungsversionen, men efter ett försiktigt påpekande från min sida, så är nu stavningen ändrad till den korrekta.
  Ja, det kan inte vara så lätt med all engelska, om man har japanskan som modersmål.
  Lite kul är det ju ändå…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s