Hela bilden

Vissa här på WP har eller har haft temat med den här headern

Vissa här på WP har eller har haft temat med den här headern...

Men visste ni att det där bara är en detalj; en beskuren bild? Så här ser den större versionen (som jag råkade snubbla över när jag surfade runt härom dagen) ut:

Klickar du på bilden, så kommer du till sidan jag hittade den på.

Klickar du på bilden, så kommer du till sidan jag hittade den på.

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Bloggning, Citat, Egoorienterat, Höst, Internet, Naturen, Vatten, Visdomsord, Wordpress och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Hela bilden

 1. Znogge skriver:

  Lite lustigt att du lyckades hitta just den bilden!

 2. madonnan skriver:

  Jag har ju råkat förstå att Kabbalah känns ganska så vettigt; kanske därför jag fastnade för just den headern i början av mitt Wp-bloggande? 🙄
  Roligt att få veta i alla fall; hade jag inte en aning om!

  • Sam Zodiac skriver:

   Nä, vem hade väl det..? 🙂

   Ja, personligen satt jag uppe rätt länge igår natt och pluggade Kabbalah. Om bara hälften av vad de påstår ska hända när man kommit en bit på väg i studierna stämmer, så är det helt klart värt den ansträngning som det kostar!

 3. Sam Zodiac skriver:

  Jodå, det kan man faktiskt! Nuförtiden, är det väl bäst att tillägga. Under hundratals år var läran förbehållen de invigda, men nu tycks tiden vara inne att upplysa alla intresserade om Kabbalans förträfflighet. 😀

  Nödvändigt för mänsklighetens överlevnad, tycks det.

  Om intresse finns, kan man ju alltid kolla här:

  http://www.kabbalahlearningcenter.info/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s