Budskap från rymden igen (Vrillon, 1977)

Läs även andra spacade (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 1970-tal, 2000-tal, Aliens, Allmänbildning, Anden, Ashtar Command, Astrologi, Experiment, Förändring, Förutsägelser, Förvånande, Informationsåldern, Internet, Kommunikation, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Manifestationer, Media, Mindblowing, New Age, Nyandlighet, Oförklarat, Paranormalt, Profetior, Rymden, Själen, Storbritannien, Teknologi, Tester, TV, UFO:n, Universum, Vattumannen, Vänner, Världen, Video, Visdomsord, YouTube, Zodiaken och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Budskap från rymden igen (Vrillon, 1977)

 1. IKA skriver:

  Det kan mycket väl ligga något i det du säger om att kosten kan hjälpa till med de asiatiska kvinnornas hormonella cykel. 🙂

  Det var ett bra råd men tyvärr kan jag inte prova pga allergi mot soja, annars skulle jag verkligen prövat på.

  Angående detta ”alienavbrott”, visst vore det imponerande om det var autentiskt, om de finns därute så bör de i rimlighetens namn göra något sken av det med jämna mellanrum.
  Vad som kan vara skrämmande är att OM de finns därute så är de högintelligenta med en högre teknologisk omgivning än våran med allt vad det innebär. Men helt klart intressant är denna fråga, utan tvekan.

  Ha en underbar måndag.
  ps) det blev två kommentarer av dig hos mig, tog mig friheten att radera den ena/ds

  Kram

  • Sam Zodiac skriver:

   Haha… det var liksom meningen det, IKA, att du skulle radera den felstavade varianten! 🙂
   Men jag kunde inte låta bli att testa med den redigerade, för att se om den verkligen publicerade dubbelt! I vissa teman sker nämligen inte det. Istället dyker det upp en text med: ”Det verkar som om du redan skulle ha sagt det här en gång”, eller något i den stilen. Men tydligen inte i ditt tema. 🙂

   Synd att du är allergisk mot soja! 😦

   Ja, med tanke på hur otroligt mycket galaxer och planetsystem det finns ”därute”, så vore det ju höjden av storhetsvansinne att tro att vi skulle vara de enda som härbärgerar intelligent liv!?
   Intelligent och intelligent, förresten… Ibland kan man ju undra hur det förhåller sig med den saken, hehe… Kanske därför aliens i stor utsträckning håller sig undan än så länge..? 😉

   Ha en jättebra dag själv, IKA!

   Kram

 2. Pingback: Första dagen – ny månad « MellanTidOchRum

 3. IKA skriver:

  Det var som rackarn att min länkning kom till din kommentar hihi, jaa jag var helt enkelt tvungen, det är spännande och kul med detta.

  Ja ibland kan man verkligen undra om vi är så intelligenta som vi påstår när det ser ut som det gör. Människan är onekligen av en destruktiv karaktär, tyvärr men man får hoppas att tron på kärleken inte försvinner helt.

  Sköt om dig nu
  Kram

  • Sam Zodiac skriver:

   Jag hoppas och tror att människans destruktiva karaktär, som du skriver, inte är hennes sanna karaktär, utan bara följden av ett sorgligt utanförskap. Vi människor tycks vara den enda livsformen som inte står i ständig kontakt med Naturen. (Kanske det som de kristna kallar Syndafallet?)
   För att konkretisera det hela lite:
   Istället för att fysiskt anknyta till jorden (åtminstone när vädret så tillåter) och Moder Natur, gör vi allt för att isolera oss med hjälp av gummi- och lädersulor.
   Kärlek och rädsla kan inte samexistera. Där den ena finns, jagas den andra ut.
   Den inbyggda, instinkiva rädslan som vi alla har i basprogrammeringen s a s, är nödvändig för vår överlevnad.
   All annan rädsla är av ondo. Men vi låter oss mer eller mindre hela tiden toppridas av rädslor av alla de slag; för det mesta helt obefogade.
   Ett mycket effektivt sätt att undvika att leva i Nuet och därmed också i Kärlek.
   Är det undra på att det ser ut som det gör? 😀

   Jag ska försöka, IKA! 🙂

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s