Ska jag bli en Einstein? :)

Om jag efter ev kirurgi får bara en sten kvar; blir jag då lika smart som Albert, tro..? :D

Om jag efter ev kirurgi får bara en sten kvar; blir jag då lika smart som Albert, tro..? 😀

Sitter just och väntar på att någon från Klinte vårdcentral ska ringa upp mig, så att jag kan få en läkartid…
Nu ringer det…..

Sådärja, kl 13.00 ska jag träffa en läkare där.
Sedan drygt ett halvår tillbaka har jag ibland känt en oförklarlig ömhet i högra testikeln, men fast jag stundtals tänkt: ”Det här är det nog bäst att jag kollar upp!”, så har det aldrig blivit av.
Istället har jag avfärdat kroppens varningssignaler med tankar i stil med: ”Äsch! Det är nog bara för att jag har så tajta jeans, suttit så att kulan kommit i kläm…” etc etc
Men igår morse var det ingen idé att försöka lura sig själv längre. Då vaknade jag med så pass kraftiga smärtor att jag nästan fick gå dubbelvikt in på muggen för morgontoaletten!
Vid den närmare granskning som jag utförde i ett hyfsat varm bad lite senare, kände jag med stor förvåning (och viss fasa) att främre delen av den till nästan dubbla storleken uppsvullna testikeln mest av allt påminde om en hasselnöt. Så djävla hård var den!
Jag blev naturligtvis ytterst alarmerad av denna upptäckt och inte blev det bättre av att en googling på ”testikelcancer” gav vid handen att symptomen stämde mycket väl överens med mina!
Dessutom gör den omständigheten att jag är över 1.80 lång, väger 59-60 kg och inte går upp ett hekto i vikt, fast jag äter som en häst av den goda asiatiska maten på Chilirestaurangen sitt till för att öka på mina farhågor om att jag ska ha drabbats av cancer.
Och inte blir jag lugnare av att konstatera att planeten Pluto (könsdelarna och döden, bl a) i mitt personliga födelsehoroskop ligger i konjunktion med Chiron i födelsehoroskopet (Chiron har med kirurgi att göra) samt att dessa båda ligger i en exakt, ogynnsam vinkel till min ascendent under året! (Ascendenten symboliserar den fysiska kroppen).
Nåja, den aningen ampra sjuksköterskan som jag nyligen talade med lugnade mig med att det mycket väl skulle kunna tänkas vara prostatit, också.
Jag, som inte riktigt förstått att detta inte var samma sak som prostataförstoring, invände att jag ju inte hade några som helst problem med att pissa, så hon förklarade skillnaden.
-Du är välkommen hit klockan 13! sa hon vänligt som avslutning på samtalet.
Och alldeles nyss messade min gode granne Lasse (Ram), som är införstådd med det hela, och undrade om jag hade fått någon tid till läkaren. Han har nämligen förklarat sig villig att skjutsa mig dit.
Oki, få se då vad Livet har i beredskap för mig den här gången. Det brukar ju alltid vara någon mening med det som sker.
Ni som gillar att läsa min blogg, kan ju hålla tummarna för att inte såväl den som jag går i graven inom en alltför snar framtid, haha…
Fast det kan ju bli så att jag får högra taskstenen bortopererad och därmed blir en Einstein, också, vem vet…?

Återkommer med besked.

Läs även andra hypokondriska (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 1900-tal, 2000-tal, Albert Einstein, Asiatiska köket, Astrologi, Bloggbesökare, Bloggosfären, Cancer, Chili, Egoorienterat, Horoskop, Kirurgi, Klintehamn, Livet, Mat, Medicin, Prostatit, Restaurang, Sjukdom, Teorier, Thai-food, Vardag, Vetenskap, Zodiaken. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ska jag bli en Einstein? :)

 1. indianpeter skriver:

  Ja ni har ju nästintill samma frilla 😉 . ett stort plus är att om det är testikel cancer så är den inte dödlig det enda som sker är att man blir steril om man blir bestrålad, men med 7 kids så tror jag nog att du tycker det kvittar generna sprids i framtiden med rallyfart 🙂
  om man får kulan bortopererad så får man en protes i plast. så får man en känga på klockspelet så gör det bara halvont.

  Lycka till polarn. jag ringer i kväll

  • Sam Zodiac skriver:

   Ja, våra frillor har vissa likheter; medges! 😀
   Nå, nu blev det ju dessbättre inte aktuellt med någon ball removal, hehe…
   Tack för de trösterika orden och det moraliska stödet i alla fall! 😉

   P S Hälsa Leon att jag som bäst håller på att installera Lego StarWars på den nyinköpta MirrorMacen! Verkar gå hur bra som helst, så man kan ju förstå vad han kommer att tillbringa tiden med vid nästa session hos farsan, haha…
   (Passade på att testköra och det funkar skitbra!)

   Hälsa alla övriga också!

 2. madonnan skriver:

  Jisses…det var utförligt beskrivet och kanske kan man småle lite 🙄 under läsningens gång, just pga det :P, men jag hoppas verkligen inte att det är något allvarligt! Det är inte roligt att ha ont och dessutom undra över vad som orsakar smärtan. Oro är det värsta ting.

  Lycka till och krya på dig.

 3. Sam Zodiac skriver:

  Hehe… ja, kanske jag var lite väl explicit, men jag hoppas inte att det gör så mycket. Mina läsare hör nog till det mera hårdhudade slaget. Övriga har nog försvunnit vid det här laget. 😀

  Men som du ser av svaret här ovan och det senare Zweistein-inlägget så var mina farhågor något överdrivna, dessbättre.

  Tack! Och jag lovar krya på mig, Madonnan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s