Dagens bildgåta 28 april 2009

Vad kan den här bilden rimligen föreställa?

Vad kan den här bilden rimligen föreställa?

Gett upp? 😀
Svaret får du om du klickar här!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Bildgåtor, Eksta, Foto, Gotland, Mobilbilder, Perception, Psykologi, Tester, Utmaningar, Varseblivning, Våren, Veckans bildgåta och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dagens bildgåta 28 april 2009

 1. Lillasyster Kanin skriver:

  Det här har inte alls med din bildgåta att göra men jag tänkte bara ge dig en länk som du kan vidarebefordra till sonen. Den handlar om lajvet som pågår just nu och kan kanske inspirera till kommande lajvevenemang: http://www.spelkalender.se/kalendariumvisa.cgi?200902070120404735
  Ha en trevlig helg!

 2. Sam Zodiac skriver:

  Tack för länken, Lillasyster Kanin! Han blir säkert glad och intresserad, dessutom! 🙂

  Ha en trevlig helg, du med!

 3. Magnus Berg skriver:

  Jag gissade rätt!

 4. Sam Zodiac skriver:

  Skickligt, Magnus! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s