Håll kollen med WordClock!

Polaren Johan Longhair förser mig med många värdefulla bloggtips via sin amerikanske vän Bill Lymon. Här är ett som har direkt anknytning till Peter Russell, som jag tidigare bloggat om:

Håll kollen på vad som sker på vårt klot- i realtid!

Håll kollen på vad som sker på vårt klot- i realtid! Och kolla gärna in alla schyssta länkar! 😀

Och här följer ett utdrag från DVD:n
From Science to God
med
Peter Russell


Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 1980-tal, 1990-tal, 2000-tal, Allmänbildning, Anden, Avslappning, Ändrade medvetenhetstillstånd, Biografi, Bloggning, Buddha, Egoorienterat, Förändring, Förutsägelser, Filosofi, Forskning och Framsteg, Gudar/Gudinnor, Hälsa, Hemi-sync, Hinduism, Hjärnan, Hjärnkemi, Icke-religion, Illusioner, Informationsåldern, Internet, Intressen, Katastrofer, Kommunikation, Kunskap, Kvantfysik, Livet, Livsåskådning, Meditation, Miljö, Mindblowing, New Age, Nyandlighet, Perception, Personlig utveckling, Peter Russell, Photoreading, Reklam, Religion, Själen, Statistik, Storbritannien, Tankar, Tips, Universum, USA, Utbildning, Vardag, Varseblivning, Vatten, Världen, Världsreligioner, Vetenskap, Video, Visdomsord, Yoga, YouTube och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Håll kollen med WordClock!

 1. Pingback: Håll kollen med WordClock!

 2. Sussi skriver:

  oj, vilken ”tung” länk… vi överbefolkar jorden i snabb takt samtidigt som vi utrotar djur, ödelägger stora yter av regnskog och all skogsskövling gör att öknen breder ut sig… 😦

  • Sam Zodiac skriver:

   Testar bara WP:s nya ”Svara-p�-kommentar-via-e-post”-pryl 😀
   Jaha, ja… inga å ä eller ö, lär ju funka i den här finessen, tydligen!
   Why am I not surprised? 😉

 3. Sam Zodiac skriver:

  Fastna inte vid den första anblicken, Sussi! Det är bara Peter som försöker stressa oss lite för att få oss att inse att vi har evigheten på oss, men att det ändå börjar hasta lite om vi ska få ordning på vårt gamla klot! 😆

  Den egentliga behållningen är alla länkarna från den här sidan. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s