En vecka på Chili…

…som PRAO har Linn Svensson genomfört med den äran. Hon är en arbetsam och läraktig Vädur (med samma födelsedatum som min son Joel, fast ett år tidigare).  Linn är dessutom lättsam och trevlig. Hon har under veckan stiftat bekantskap även med seriös astrologi. Linn blev mycket intresserad av ämnet sedan hon insett att min tolkning av hennes födelsehoroskop  stämde alldeles för väl för att det bara skulle kunna röra sig om en slump, så chansen är stor för astrologiska självstudier.
Tack för sällskapet och lycka till i livet, Linn! 😀

Linn har jobbat som PRAO på Chili i veckan och trivdes med det

Linn har jobbat som PRAO på Chili i veckan och trivdes med det

Många stora konservburkar att öppna blev det! :) Bambuskott, bönor, majs etc...

Många stora konservburkar att öppna blev det! 🙂 Bambuskott, bönor, majs etc...

Läs även andra kryddälskande (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Asiatiska köket, Astrologi, Chili, Egoorienterat, Foto, Gotland, Horoskop, Jobb, Kunskap, Linn, Livet, Livsåskådning, Livsmedel, Mat, Mobilbilder, New Age, Personlig utveckling, Photoshop, Restaurang, Thai-food, Ungdom, Universum, Utbildning, Vardag, Väduren, Våren, Visby och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En vecka på Chili…

 1. Lillasyster Kanin skriver:

  Den här kommentaren hör egentligen till Göteborgsinlägget men jag lyckades inte få upp någon kommentarsarea där. Kanske man inte skulle kommentera det?
  Hursomhelst tänkte jag bara att denna Göteborgssång skulle passa fint. Kanske går din kompis och trallar på detta vis nu 🙂

  Ha en trevlig helg!

 2. Sam Zodiac skriver:

  Skumt att det inte finns en ”Leave a comment”-länk till Göteborgsinlägget! Men kanske sammanhänger det med att jag till min stora överraskning inte såg till några bilder alls på inlägget när jag väl publicerat det? I redigeringsläge såg det helt OK ut, men väl publicerat, saknade inlägget bilder!?
  Det i sin tur kan bero på att Magnus själv pular ihop sin blogg och att det därför inte gick att länka direkt till bilderna på hans sajt. Något kan ha blivit lite fel i koderna, eller så. 😉
  Jag var tvungen att spara ned fotona till min egen hårddisk. Då funkade det. Men innan dess ändrade jag visningsläget från publikt till privat. Pinsamt med ett fotoinlägg som saknade bilder, ju! 😀
  När jag sedan ändrade tillbaka till publikt visningsläge, så kom uppenbarligen kommentarlänken bort i hanteringen.
  Ja,ja…Shit happens, som det heter!

  Göteborgsvideon var väl halvkul, men jag har djävligt svårt för komiker med domptörfasoner och översittartakter, även om det ska föreställa humor. Och hans utläggning om fotboll kontra finkultur kan väl ha en viss poäng, eftersom det finns en obalans i fördelningen av kulturpengar. Men personligen finner jag engagemanget runt många lagsporter fördummande och primitiva. En slags legaliserad krigföring, som tar fram många av människors sämsta sidor. (Jaha ja, där tappade jag några hundra läsare, haha..!)

  Ha en trevlig helg du med, Lillasyster Kanin!

 3. kim skriver:

  en sot tjej den dar linn 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s