Joe Cocker explained!

Fick den här videosnutten via en polare på mailen. Äntligen får vi veta vad det var Joe sjöng om på den tiden det begav sig! 😆

Klicka på Joe Cocker-bilden, så får du svaret! :)

Klicka på Joe Cocker-bilden, så får du svaret! 🙂

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 1960-tal, 2000-tal, Allmänbildning, Beatles, Förvånande, Humor, Internet, Jesus, Joe Cocker, Johan, Kändisar, Kommunikation, Kultur, Livet, Musikhistoria, Nostalgi, Ord, Skratt, Språk, Storbritannien, Underhållning, USA, Vänner, Video och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Joe Cocker explained!

 1. Kao skriver:

  Ja, inte var det lätt då. Inte är det lättare nu heller, det kan jag garantera…men efter lite extra ansträngningar och nästan hjärnblödning på kuppen har jag ändå lyckats;)!

  Han är en av mina ungdomsfavvosar(nu oxå). Vilka jag har fler som ger mej extra ‘good feelings’, kan du se nere i min vänstra sidospalt på min blogg, men det finns ju klart fler än de.

  Tror du känner igen din egen musiksmak där. Kanske.

  Nu är det dags att lägga upp dej som favvo på min lista, ser jag.

  Ha en fin helg/Kao

 2. Sam Zodiac skriver:

  Jag känner mig hedrad, Kao! Var in och kollade en sväng, men mitt fördömda mobila modem har muppat sig hela dagen och kopplat ned stup i kvarten! 👿

  Ska bli intressant att verifiera det där med musiksmaken! 🙂

  Ha själv en bra helg, Kao!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s