Digital Expressionism…

...säger sig Sven Geier från Pasadena, USA ägna sig åt. Tja…det kanske är en passande beskrivning av hans konst? 😆

Sven Geier anser sig vara en representant för Digital Expressionism.

Sven Geier anser sig vara en representant för Digital Expressionism.

Sven tycker att ”egendom” inte är ett relevant ord i det nya konstparadigmets tid, så om du känner dig sugen på att använda dig av hans alster i något sammanhang, så är det tydligen OK.
Fast han vill gärna att du skickar honom ett mail och därmed ger honom lite feedback.

Sven Geier har döpt sin konstform till Digital Expressionism. :)

Sven Geier har ett galleri med häftiga bilder, som du kommer till om du klickar på den ovanför!

Läs även andra morgonpigga (?) bloggares alster om , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Datorer, Definitioner, Digital Expressionism, Digital konst, Experiment, Färger, Grafik, Internet, Kalifornien, Konst, Kultur, Livet, Mindblowing, New Age, Nordamerika, Pasadena, Perception, Reklam, Revolutionärt, Sven Geier, Teknologi, Underhållning, USA, Varseblivning, Världen och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s