Skulle du kröka här?

Här får man tydligen ta det lilla lugna med drickat, hehe... :lol:

Här får man tydligen ta det lilla lugna med drickat, hehe... 😆

Hittade den här skylten på Weirdomatic. Gudarna ska veta att jag inte direkt spottar i glaset, men jag försöker i alla fall dricka med måtta. Och om vi ö h t har någon drog här i landet som är gängse och ändå kvalificerar sig till kategorin narkotika, så är det alkoholen. Sprit, vin och öl åsamkar samhället mångdubbelt större kostnader än vad cannabisen någonsin gjort!!

Ändå är alkohol lagligt, men inte cannabis. Logik? Tja, den letar vi nog förgäves efter. Alkoholen är ju gu’bevars tradition, medan cannabis är ett främmande otyg från utlandet, alltså KNARK! smile_sarcastic

HampaKonsumtion har aldrig orsakat dödsfall eller våldsbrott. Ändå är växten illegal.

Hampakonsumtion har aldrig orsakat dödsfall eller våldsbrott. Ändå är växten illegal.

Läs även andra hampavänliga (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Alkohol, Alternativmedicin, Ändrade medvetenhetstillstånd, Brännvin, Cannabis, Drogdebatten, Droger, Egoorienterat, Förbud, Hallucinogener, Hasch, Hjärnkemi, Juridik, Lagar, Legalisering, Livet, Marijuana, Narkotikapolitik, Narkotikastämplat, Naturen, Vardag, Wikipedia och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Skulle du kröka här?

  1. Znogge skriver:

    En viss försiktighet verkar klokt!

  2. Amlor skriver:

    Rätt bra ställe om man själv vill ge någon på käften. 😉

  3. Amlor skriver:

    Det gröna ser frestande ut. Det är ingen risk att man slår någon på käften med lite sånt i kroppen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s