Grattis, Maxi och Mini!!

Sönerna fyller år och jag är i Burgsvik och uppvaktar :grin:

Sönerna fyller år och jag är i Burgsvik och uppvaktar 😀

Igår döpte sig Joel (efter eget beslut) och passade på att göra detta på sin födelsedag, så det var dubbelt upp att fira. En fin liten ceremoni på Öjas Församlingshem där Felicia- en av Maxis kompisar spelade tvärflöjt före och efter riten.

Sedan var det dags för påskmiddag med ägg, kaviar, sill och lammsadel, vilket utvecklade sig till en veritabel matorgie för Shiva, som numera residerar här. -Hon ”foodade” hela natten, rapporterar Pedro, som i vanlig ordning hade vissa sömnsvårigheter.

Flera timmar ägnades också till att flyga med den radiostyrda Clas Ohlson-helikopter som utgjorde min kombinerade födelsedagspresent till Mini och Maxi. Det är väl ingen överdrift att påstå att den gjorde succé bland killarna, dit jag även räknar Agapanthus pojkvän Pedro 🙂

Och i morse testade jag Agapanthus spikmatta. Innan jag lade ned min nakna rygg på den svenska spikmattans långa plastspikar, kommenterade Agapanthus med:
-Du ser faktiskt ut som en fakir!
Tack för det! Men, sanningen att säga har hon faktiskt rätt! Den fördömda ADHD-medicin jag äter är förstås aptitnedsättande, så jag har gått ned flera kilo i vikt på sistone och hade inte så mycket att ta av från början, heller. Det är nästan så att man känner sig lite Ferlinsk mellan varven. ”Jag är ganska mager om bena, tillika om armar och hals”, hehe…
Men häftigt med spikmattan, får jag säga! Gjorde visserligen ont som fan inledningsvis, men efter ett tag började en värme sprida sig över ryggen och kroppens eget morfin- endorfinerna- sköt ut i blodet och lindrade smärtan.
testade senare med en tunn T-shirt på kroppen och i Maxis säng, och då var upplevelsen i den närmaste helt smärtfri!
Efteråt mådde jag kanonbra och var såväl uppiggad som avspänd.
Något för Pedro att testa, så att han slipper sina sömnlösa nätter!

Sedan var det dags att sjunga ”Ja må han leva!” för unge Mini. Övriga familjen hade väckts upp av Agapanthus, som tassade omkring för att inte väcka födelsedagsbarnet och samlade styrkorna inför hans uppvaknande.
Den yrvakne Mini insåg snabbt att detta var Hans Dag och kastade sig med stor förtjusning över presenterna. Största jublet fick nog en present från mormor och morfar- en Singstar med ABBA-musik.
Den klart mest lysande stjärnan där visade sig vara Agapanthus, som nyligen sjöng Super Trooper och fick statusen Hit Artist! 😀

Den populära presenten, där Minis mamma sjöng till sig statusen Hit Artist

Den populära presenten, där Minis mamma sjöng till sig statusen Hit Artist

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Grattis, Maxi och Mini!!

  1. Znogge skriver:

    Mycket firande hos er på en gång! trevligt kan jag tänka .-)

  2. Sam Zodiac skriver:

    Ja Znogge, det var faktiskt en av de trevligaste påskhelgerna jag upplevt på länge! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s